Denon DCD-800NE

Nauja prekė

Denon DCD-800NE CD grotuvas

Smulkiau

Kaina su PVM 429,00 €

- +

Pridėti palyginimui

 
Apie prekę

CD grotuvai ir toliau išlieka vienu pagrindinių įrankių, norint išgauti pačią geriausią bei kokybiškiausią muzikos klausymosi patirtį. Nors „Denon DCD-800NE“ buvo pagamintas taip, jog tobulai tiktų prie „Denon PMA-800NE“ stereo stiprintuvo, tačiau šis CD grotuvas puikiai tinka prie pačių įvairiausių garso sistemų.

Aukšta garso kokybė

Pagrindinis aspektas, darantis įtaką garso kokybei – signalo konvertavimas iš skaitmeninio formato į analoginį. Būtent dėl šios priežasties „Denon DCD-800NE“ turi integruotą aukštos klasės S/A signalo keitiklį. „Denon“ gamintojas gali drąsiai didžiuotis jau daugiau nei 100 metų patirtimi, gaminant garso elektroniką bei komponentus, kurie jau ne kartą buvo pripažinti visame pasaulyje. Didelis dėmesys yra skiriamas ne tik atitinkamų komponentų atrinkimui, tačiau ir jų išdėstymui, nes tai taip pat daro didžiulę įtaką garso atkūrimui.

Grotuvo korpusas

Gamintojas projektuodamas „DCD-800NE“ ypatingą dėmesį skyrė ne tik vidaus komponentams, tačiau ir bendram stiprintuvo korpusui. Būtent todėl šis CD grotuvas pasižymi specialiai suprojektuotu korpusu, kuris pasižymi atparumu pašalinėms vibracijoms, todėl neigiama įtaka garsui yra sumažinama iki minimumo.

Daugiau nei įprastas CD grotuvas

Muzikos klausymasis iš kompaktinių diskų nėra vienintėlis būdas mėgautis kokybiška muzika. „Denon DCD-800NE“ turi integruotą USB lizdą, kuris suteikia galimybe mėgautis muzika tiesiai iš USB laikmenos, o tai, beje, nėra vienintelis šios galimybės privalumas. USB jungtis užtikrina tai, jog naudotojas galės mėgautis ir aukštos raiškos garso formatais. 


434 mm
107 mm
273 mm

4 kg

Duomenų lapas

Garantija
24 mėnesių
Pratęsta garantija
36 mėnesių
USB lizdas
Taip
Skaitmeninė išvestis
Taip
AUDIO formato palaikymas
AIFF
ALAC Apple Lossless
CD
CD-R/RW
DSD
FLAC
MP3
WAV
WMA

29 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Meniu

Palyginti 0