Denon DCD-A110

Nauja prekė

Denon DCD-A110 CD/SACD diskų grotuvas

Smulkiau

Kaina su PVM 3500,00 €

- +

Pridėti palyginimui

 
Apie prekę

Minėdamas 110 metų kompanijos gyvavimo laikotarpį, „Denon“ didžiuojasi galėdamas pristatyti aukščiausios klasės pavyzdinį SACD grotuvą su originalia „Denon“ patentuota „Advanced S.V.H.“ technologija. Turėdamas išskirtinę „Quad DAC“ konfigūraciją, pažangų „Ultra AL32“ garso signalo apdorojimą ir tvirtas aliuminio kojas, šis SACD grotuvas yra pasiruošęs pateisinti visus Jūsų muzikinius lūkesčius. Šis jubiliejinės serijos SACD grotuvas pasižymi unikalia sidabro grafito spalva bei 5 metų garantija. Grotuvo dežėje taip pat rasite ir specialų autentiškumo sertifikatą, patvirtintą Denono vyriausiojo inžinieriaus.

  • Tobulas skambėjimas jau nuo 1910 metų: „Denon“ didžiuojasi pristatydamas jubiliejinį „DCD-A110“ SACD grotuvą.
  • Bendroje komplektacijoje yra: „Denon“ inžinerijos vadovo pasirašytas autentiškumo sertifikatas ir aukščiausios kokybės 5 metų „DCD-A110“ garantija.
  • Orginalus „Denon“ dizainas:Patentuotas „Denon“ originalus „Advanced S.V.H.“ Didelio duomenų nuskaitymo iš bet kurio disko mechanizmas.
  • Klausykitės savo muzikos bet kokiu formatu:Mėgaukitės SACD/CD, CD-ROM bei DVD-ROM formatų grojimu ir įsitikinkite puikia garso kokybe.
  • „Ultra AL32 Processing“ technologija: Ši technologija užtikrins kokybišką garso atkūrimą net iki 384-kHz/32-bit.

29 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Meniu

Palyginti 0