Alpine iLX-705D

Nauja prekė

Alpine iLX-705D multimedija

Smulkiau

Kaina su PVM 650,00 €

- +

Pridėti palyginimui

 
Apie prekę

iLX-705D yra labai populiaraus, apdovanojimus pelniusio iLX-702D skaitmeninės medijos grotuvo įpėdinis. Šiame naujosios kartos grotuve yra daug patobulinimų, tokių kaip daug didesnė ekrano raiška, belaidis Apple CarPlay, 2 USB jungtys, taip pat integruotas D klasės stiprintuvas ir Hi-Res Audio galimybės.

Jei savo automobiliui ieškote aukščiausios kokybės 2DIN sistemos su visomis naujausiomis funkcijomis, pažangiausiu medijos suderinamumu ir stulbinančia garso kokybe, iLX-705D kaip tik jums.

Mėgaukitės belaidžiu Apple CarPlay ir Android Auto (laidiniu) suderinamumu, DAB+ skaitmeniniu radiju, USB vaizdo atkūrimu, didelės raiškos garso atkūrimu, Bluetooth laisvų rankų įranga ir garso transliacija bei dar daugiau su šiuo nuostabiu įrenginiu.

Suteikite savo automobiliui išskirtinai gerą garso kokybę: Alpine iLX-705D yra vienas pirmųjų pasaulyje grotuvų, turinčių įmontuotą D klasės stiprintuvą ir daugybę profesionalių garso derinimo funkcijų,  tokių kaip 2-jų juostų dažnių filtrai, parametrinis ekvalaizeris, skaitmeninė laiko korekcija ir daug daugiau.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Meniu

Palyginti 0